top of page

Janskerkhof 14, Utrecht, 3512BL    |    Voor en door Studenten

Onze Zalen

De zalen zijn  los of samen te huren. Daarnaast kunnen wij ons vaak aanpassen aan uw wensen (invalide hulp, speciale wijnen of podiumdelen etc). Stuur ons ook gerust een mail wanneer u niet weet welke zaal het meest gepast is voor uw event.

Commissiekamer

De Comissiekamer bevind zich op de tweede verdieping en heeft uitkijk naar het Janskerkhof. De kamer biedt zitplek voor 14 man en is afgelegen van de grote borrelzaal. Perfect voor een intiem diner! 

De Bibliotheek

De bibliotheek, is een grote zaal die zich bevindt op de eerste etage van ons pand. Deze zaal werd vroeger echt gebruikt als bibliotheek en wordt nu nog steeds gebruikt om te studeren door onze leden. Door de vele ramen heeft u een groots uitzicht op het Janskerkhof. De kamer biedt ruimte voor 30 man.

De Katzaal

De Katzaal werd vroeger gebruikt als theater maar wordt momenteel gebruikt als dinerruimte. Aan de wanden hangen alle lustraposters van onze verniging. Er kunnen in deze zaal ongeveer 40 man terecht.

De Oude Keuken

De Oude Keuken is de eetzaal waar alle leden van onze sociëteit eten. Deze ruimte heeft veel weg van een bruin café en beschikt ook over een eigen bierpomp. Een heerlijke zaal voor een informeel diner.

Het Utrechtsch Studenten Terras

Nieuwsbericht terras PHRM.jpg
Ons Studententerras heeft een van de meeste zonuren van Utrecht. Bij hoge uitzondering verlenen wij ons terras aan verhuren. Er kunnen ongeveer 40 man zittend borrelen
bottom of page